Клієнти підловили АТБ у Херсоні на продажу гуманітарних масок з Китаю (фото)

10 штук масок продають за 129 гривень.

Супермаркет АТБ серед свого асортименту продукції пропонує покупцям захисні маски. Оскільки даний вид продукції є надзвичайно актуальним в період поширення пандемії коронавіруса в світі, останнім часом ціни на маски істотно виросли. Також не обійшлося без дефіциту. Однак, торгівельний заклад запропонував своїм покупцям маски, які є гуманітарною допомогою. Така інформація з'явилася в Телеграм-каналі "Чорний список", передають Патріоти України.

Повідомляється, що захисні маски, якими торгує супермаркет АТБ, потрапили в Україну, як гуманітарна допомога з Китаю. Варто зауважити, що гумдопомога для продажу не призначається.

"В #АТБ продают гуманитарную помощь. В одном из супермаркетов в продаже появились маски, которые являются гумпомощью из Китая и для продажи не предназначены. 10 штук за 129 гривен. Пока неизвестно — это случайность или умышленный ход. Подольский район. #Киев", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні також вказано ціну товару - 10 штук продають за 129 гривень. Відповідна фотографія була зроблена в супермаркеті АТБ в Подільському районі Києва. Зазначається, що поки невідомо, чи є така ситуація випадковістю або навмисним ходом.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...