Клуб, який гратиме в Лізі чемпіонів, виставив перед входом на стадіон танк із символікою російських окупантів (фото)

У середу, 28 серпня, відбудеться матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому Црвена Звезда вдома прийме Буде-Глімт. Перед входом на стадіон сербського клубу стоїть танк Т-54, на якому зображена символіка російських окупаційних військ — Z, повідомляють Патріоти України.

Цей символ використовується Російською Федерацією з початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Зазначимо, що в листопаді 2022 року Црвена Звезда провела товариський матч проти Зеніту в Санкт-Петербурзі, а навесні поточного року команди зіграли в Белграді.

Початок поєдинку Црвена Звезда — Буде/Глімт о 22:00 за Києвом. Перший матч завершився перемогою норвежців — 2:1.

Хотіли, як краще, але...: Мерія Одеси переплутала двох зіркових українських спортсменок (фотофакт)

середа, 28 серпень 2024, 21:00

Невеличким скандалом завершилось намагання керівництва Одеси привітати Ірину Геращенко з бронзовою нагородою Олімпіади-2024, передають Патріоти України. Як повідомляє "Думская", мерія міста замовила білборди присвячені легкоатлетці, яка посіла третю сх...

"Кон***ий інвалід": Столична поліцейська образила ветерана ЗСУ через зауваження її чоловіку, але далі щось пішло не так (відео)

середа, 28 серпень 2024, 20:54

Поліцейська образила ветерана ЗСУ, який зробив зауваження її чоловіку щодо паркування у невстановленому місці. Що так обурило військового і українців, які дізналися про історію, як поводилася поліцейська і як у поліції відреагували на скандальну історі...