Кличко закрив Київ. Всіх на в'їзді/виїзді зупинятимуть для перевірки санітарні пости

У зв'язку з пандемією коронавірусу в'їзд і виїзд із Києва (крім приватного транспорту) буде заборонений до 24 квітня. Постанову КМДА про посилення безпекових заходів наводить народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко, зазначають Патріоти України.

Він опублікував документ, у якому вказується, що рух в та із столиці на приватному транспорті має відбуватися через КПП.

Усі пасажири та водій зобов'язані пройти перевірку з вимірюванням температури. Без проведення термометрії, а також громадянам з ознаками респіраторних захворювань (крім направлення на обсервацію, карантин або госпіталізацію) в'їзд заборонений.


Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...