Кличку час вдягати боксерські рукавички? "Качки" в столичному Гідропарку обіцяють дати бій поліції, якщо та спробує завадити їх тренуванням (відео)

У Києві спортсмени продовжують займатися в "качалці під відкритим небом" у Гідропарку, незважаючи на карантин через пандемію коронавірусу COVID-19.

Як заявив у Facebook спортсмен-активіст Михайло Ковальчук, вони готові чинити опір поліції в разі спроб закриття "качалку", передають Патріоти України.

На його думку, постанова Кабінету міністрів про посилення карантину порушує Конституцію України, так як в країні не введено ні військовий, ні надзвичайний стан. "Звертаюся до всіх, хто має якесь відношення до правоохоронних органів. Закликаю вас – читайте Конституцію, не виконуйте злочинні накази!", – закликав активіст.

Він вважає, що українців вже залякали "цими вірусами та епідеміями". "Переважна більшість депутатів не веде здоровий спосіб життя. Хочете штрафувати – йдіть до Верховної Ради! Там 400 дармоїдів сидить, які систематично приймають антиукраїнські закони на користь своїх власних роздутих, гладких животів", – сказав Ковальчук.

За словами активіста, спортсмени на відміну від влади не продають посади. Також він підкреслив, що здоровим людям не потрібно носити маски в період карантину.

У самій "качалці" Ковальчук поспілкувався з літнім спортсменом, який повідомив, що ця територія не є ні лісом, ні парком, ні спортивним майданчиком, а до прибережної зони понад 100 метрів, тому постанова Кабміну на неї не поширюється.

"Я закликаю всіх спортсменів і прихильників здорового способу життя брати участь у нашій боротьбі за вільний простір, здоров'я, не тільки фізичне, а й розумове, так як здоровий глузд понад усе", – зазначив активіст.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...