Клишоногі дуже зголодніли: Сім'я ведмедів нахабно пограбувала туристів на пікніку (відео)

Інцидент стався 31 липня в Румунії.

Туристів налякала сім'я ведмедів, яка вирішила підкріпитися їх їжею. Відео опублікували на YouTube-каналі ViralHog, передають Патріоти України.

Інцидент стався 31 липня в Румунії. Туристи в подорожі вирішили влаштувати привал і перекусити на автостоянці поруч з лісом. Вони взяли їжу і розташувалися біля машини. Однак через 10 хвилин до них приєдналися непрохані гості - ведмеді.

До людей підбігла ведмедиця з трьома ведмежатами. Вони підійшли до людей дуже близько, на 2 метри, тому туристи злякалися і сховалися в авто. В цей час сім'я ведмедів вкрала їжу людей і з'їла її. На автостоянку також під'їхала інша машина, щоб налякати звірів. Це розлютило ведмедицю, вона переживала за своїх дітей. "Не дивлячись на те, що кінець відео може здатися страшним, ніхто не постраждав, а з ведмедями все було в порядку, і вони пішли з нашою їжею", - йдеться в повідомленні.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...