Клишоногий спочатку здивувався: Пес неочікувано зустрів ведмедя на своєму дворі, але не став проганяти (відео)

Дженн Сарджент дізналася від сусідів, що її німецька вівчарка Джеймсон сам на сам у дворі з ведмедем. Пес не виганяв непрошеного гостя, а навпаки – хотів з ним грати. Згідно з відео камери спостереження, собака бігав та стрибав навколо ведмедя. Такими діями чотирилапий хотів заохотити гостя пограти, зазначають Патріоти України.

Ведмідь спочатку став на задні лапи, проте швидко зрозумів, що пес не планує нападати й боротися не треба. Тоді нові знайомі почали бавитися на задньому дворі й згодом ведмідь пішов.

Господиня зізналася, що хоч це й виглядало кумедно, проте вона переживала за свого пса Джеймсона. Якщо раптом він почав би гавкати чи битися з ведмедем, то міг сильно постраждати.

"Відео вийшло чудовим, але моєю головною емоцією було чисте полегшення. Я рада, що моїх маленьких дітей не було на вулиці, собака не постраждав, а ведмідь був у грайливому настрої", – повідомила власниця пса.

"Джеймсон дійсно шукав його та хотів, щоб ведмідь повернувся і погрався ще. Зазвичай мій пес захищає територію і не такий грайливий із незнайомцями", – додала власниця.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...