Книга рекордів Гіннеса визначила підлітка з найбільшими у світі кистями рук та ступнями ніг (фото)

У мами хлопця тепер не буде непомірних витрат на купівлю взуття та рукавичок для свого сина, що ще зростає

16-річний Ерік Кілберн з міста Гудріч, штат Мічиган, США, завоював омріяне місце в Книзі рекордів Гіннеса завдяки двом визначним особливостям – він є рекордсменом з найбільшої ступні та долоні серед однолітків по всьому світові, передають Патріоти України.

Ступні хлопця мають приголомшливі 34,30 см. Ерік носить американський 23-й розмір взуття (еквівалент 56-57 розміру в Україні).

Долоні Еріка настільки ж надзвичайні: розмір 23,20 см – це найбільші руки серед підлітків, що наразі зростають по всьому світу. Їхній розмір значно перевищує середній показник для юного віку, який становить 19,04 см.

Вперше Ерік усвідомив свій винятковий розмір у дитячому садку, помітивши, що він "набагато вищий і більший за своїх друзів". З віком ця різниця ставала все більш помітною, і він згадує, що його великі руки і ноги неодноразово впливали на його повсякденне життя. Підліток згадує, що він не міг купити взуття в магазині "десь від п'ятого класу". Незабаром купівля рукавичок також стала проблемою.

Не маючи іншого вибору, окрім як купувати ортопедичне взуття на замовлення, яке коштувало понад 1500 доларів за одну пару, мама Еріка Ребекка почала замислюватися, чи не може його дивовижний розмір претендувати на світовий рекорд. Жінка подумала, що, можливо, якщо унікальні розміри Еріка будуть визнані рекордом, це, зі свого боку, привабить компанії, які захочуть виробляти взуття, що відповідатиме його унікальним розмірам.

Із допомогою та заохоченням своєї мами та подруги сім'ї, Кари Паттісон, Ерік подав заявку на реєстрацію свого рекорду, коли йому було 14 років. Коли історія Еріка набула розголосу в Інтернеті, до неї долучилися такі великі компанії, як Puma та Under Armour. Компанії запропонували йому туфлі та черевики, виготовлені на замовлення, що стало несподіваною, але бажаною зміною в його житті.

Озираючись на свою рекордну подорож, Ерік згадує, що однією з найкращих частин його рекорду було "спілкування з дивовижними взуттєвими компаніями та всіма людьми, які прийшли йому на допомогу, коли йому було потрібне взуття".

"Було дуже круто бачити, як багато людей щиро дбають про те, щоб допомогти іншим", — каже він.

Виділяючись на публіці, Ерік часто привертає увагу незнайомих людей, деякі навіть перешіптуються за його спиною або дивляться на його незвичний розмір. Однак підліток навчився орієнтуватися в поглядах і запитаннях. Він також виявив, що багатьох людей шокують його розміри, і ця цікавість призвела до несподіваних розмов з людьми.

Коли Ерік не зосереджений на навчанні, він любить проводити час зі своїми домашніми улюбленцями, грати з друзями та досліджувати нові місця. Ерік захоплюється спортом, і йому особливо легко даються баскетбольний та футбольний м'ячі. "У поєднанні з моїм зростом, я є чудовим блокувальником для всіх видів кидків у спортивних змаганнях", — додає він.

Окрім звичайних видів спорту, Ерік також має декілька унікальних хобі, зокрема кування металу та робота з деревом, якими він захоплюється разом зі своїм дідусем.

Дивлячись у майбутнє, Ерік не приховує свого бажання віддавати і допомагати тим, хто цього потребує. Він також сподівається долучитися до The Big Shoe Network – неприбуткової організації, заснованої його матір'ю, яка займається допомогою людям, що мають проблеми з пошуком одягу та взуття свого розміру.

"Я хочу допомагати людям так само, як мені допомогли, коли я цього потребував", — пояснює Ерік.

Ерік також захоплюється стійкістю та силою своєї матері. Його пов'язує з мамою особливий зв'язок, і його надихає її здатність піклуватися про інших, одночасно працюючи над досягненням власних цілей.

"Вона показала мені, що можна досягти всього, навіть у важкі часи", — додає він.

У майбутньому Ерік прагне використати свій титул рекордсмена для підтримки, навчання та натхнення якомога більшої кількості людей.

Він хотів би наслідувати приклад одного зі своїх кумирів, легенди баскетболу Шакіла О'Ніла, і використовувати його платформи для допомоги іншим. "Це неймовірна людина, на яку я дуже рівняюся", — каже Ерік.

Звертаючись до людей, які можуть почуватися не в своїй тарілці через свої унікальні особливості, Ерік дає декілька порад: "Виділятися – це нормально. Не дозволяйте негативу відволікати вас від ваших цілей".

Він також заохочує людей ігнорувати злісні коментарі, хоча й визнає, що це може бути важко, нагадуючи, що ті, хто намагається принизити інших, часто самі нещасні.

Страшна цифра: У ВООЗ оцінили, скільки мільйонів українців можуть мати психічні розлади

понеділок, 16 вересень 2024, 6:00

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів. Сюди належать як легкі, і важкі форми. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге на пресконференції, пише «Укрінформ», передають Патріоти України. «Одне ...

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...