Книга Рекордів України збагатилась видовищним досягненням: Маріуполець виконав неймовірний трюк з машинами, що рухалися трасою (відео)

Олександр займається паркуром з 11 років, за його плечима перемоги у престижних міжнародних змаганнях

Український паркурник Олександр Тітаренко виконав трюк Tunnel flip, перестрибнувши з одного автовозу на інший на понад 5 метрів. Такого ще ніхто в світі не робив, зазначають Патріоти України.

Стрибок у цифрах

  • Швидкість автовозів – 20-25 км/год
  • Відстань від одного автовоза до іншого – 3.5 м
  • Загальна відстань стрибка (відрив – приземлення) – 5.2 м

‎Спочатку Олександр планував зробити стандартний tunnel flip з однієї платформи на іншу, але на максимальній відстані. Потім виникла ідея з автобусами, та врешті-решт їх замінили великі вантажівки.

За словами Олександра, в такого результату немає ніякої магії: усе визначає психологія та те, скільки часу ти приділяєш улюбленій справі.

«Звичайно, я люблю брати участь у змаганнях, та для мене головне — участь, хоча я й націлений на перемогу. Але якщо я програю, це нормально. Мені важливо, аби мій рівень зростав. Чим більше ти займаєшся, тим важче добиватися нових результатів, наприклад, підвищити стрибок навіть на сантиметр».

Аби прокачувати майстерність, Тітаренко витрачає багато часу: в середньому проводить 5-6 тренувань на тиждень. Але така завзятість приносить задоволення, якщо займаєшся улюбленою справою.

Рекорд офіційно зафіксовано Книгою Рекордів України

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...