Книга Рекордів України збагатилась видовищним досягненням: Маріуполець виконав неймовірний трюк з машинами, що рухалися трасою (відео)

Олександр займається паркуром з 11 років, за його плечима перемоги у престижних міжнародних змаганнях

Український паркурник Олександр Тітаренко виконав трюк Tunnel flip, перестрибнувши з одного автовозу на інший на понад 5 метрів. Такого ще ніхто в світі не робив, зазначають Патріоти України.

Стрибок у цифрах

  • Швидкість автовозів – 20-25 км/год
  • Відстань від одного автовоза до іншого – 3.5 м
  • Загальна відстань стрибка (відрив – приземлення) – 5.2 м

‎Спочатку Олександр планував зробити стандартний tunnel flip з однієї платформи на іншу, але на максимальній відстані. Потім виникла ідея з автобусами, та врешті-решт їх замінили великі вантажівки.

За словами Олександра, в такого результату немає ніякої магії: усе визначає психологія та те, скільки часу ти приділяєш улюбленій справі.

«Звичайно, я люблю брати участь у змаганнях, та для мене головне — участь, хоча я й націлений на перемогу. Але якщо я програю, це нормально. Мені важливо, аби мій рівень зростав. Чим більше ти займаєшся, тим важче добиватися нових результатів, наприклад, підвищити стрибок навіть на сантиметр».

Аби прокачувати майстерність, Тітаренко витрачає багато часу: в середньому проводить 5-6 тренувань на тиждень. Але така завзятість приносить задоволення, якщо займаєшся улюбленою справою.

Рекорд офіційно зафіксовано Книгою Рекордів України

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...