Кого спіймали, того й мобілізують: В ОРДЛО посилають на передову людей без кінцівок і з ДЦП (відео)

В ОРДЛО через втрати в рядах окупантів мобілізують всіх, кого вдалося виловити на вулиці. Тому на передовій часто опиняються люди з інвалідністю. Про такі випадки розповідають СБУ полонені, які попри стан свого здоров'я змушені воювати, передають Патріоти України.

За словами одного з полонених окупантів, його схопили на вулиці представники комендатури, коли він прямував на роботу. Чоловік в дитинстві втратив око і має III ступінь інвалідності та поганий зір, але це не завадило окупантам випхати його на передову, без попередніх навчань.

"В Новоазовську я також бачив і одноруких і з ДЦП, всіх збирають. Сказали будемо, де тихо. На блокпостах, документи перевіряти. З оснащення нам дали лише каску. Ми сиділи в підвалі через постійні обстріли. Коли я побачив українських військових вирішив одазу здатися. Всі хочуть жити", - говорить полонений.

Інший полонений мав серйозну травму голови з переломом основи черепа, але теж опинився на полі бою. "Ми медкомісію навіть не проходили. Дали каску і хрестик. Бронежилет довелося куувати у росіян за 200 тисяч рублів", - розповідає полонений.

Тож коли їхній полк вщент розбили українські захисники на Донбасі, окупанти прийняли правильне рішення: склали зброю й здалися в полон. Це єдиний спосіб для них вціліти.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...