Кого відправить у пекло наступним? Розсекречено військового Путіна, який влаштував ліквідацію ватажків "ЛНР" (фото)

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) розсекретила російського військового, який за вказівкою Кремля організовував спецоперації по ліквідації ватажків так званої "ЛНР", повідомляють Патріоти України.

Так, російський спецназівець Садовий Олександр Анатолійович з 2014 року і до сьогодні є одним з головних виконавців силових операцій спецслужб РФ на окупованій території Луганської області.

"Він народився 13 листопада 1969 року, громадянин РФ. Керівник так званого "Центру спеціального призначення Міністерства внутрішніх справ ЛНР", полковник. Використовує позивний "Седой", - йдеться в матеріалі.

Відзначається, що основна функція "Седого" - планування і особисте керівництво "зачистками" збройних формувань, які в кінці 2014 року почали виходити з-під контролю окупантів. Керував він і гучними операціями.

Зокрема, 1 січня 2015 року під приводом "непокори працівникам "МВС ЛНР" був жорстоко знищений командир "групи швидкого реагування" Олексій Бєднов з позивним "Бетмен". Його автомобіль розстріляли з великокаліберної зброї і спалили вогнеметом "Джміль".

23 січня 2015 року розстріляли "коменданта" окупованого Первомайська Євгенія Іщенка, а також трьох "волонтерів", які супроводжували його.

23 травня 2015 року було ліквідовано командира бригади "Привид" Олексія Мозгового. Крім нього, загинули його водій, секретар, двоє охоронців і кілька місцевих жителів, які мали нещастя випадково опинитися поруч.

12 грудня 2015 року люди Садового підірвали на виїзді з заправної станції автомобіль козачого отамана Павла Дрьомова - командира "окремого козацького полку імені Платова".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...