Когось чекають із "високих гостей"? У окупованому Донецьку почали відновлювати готель "Донбас-Палас" (фото)

У непідконтрольному Україні Донецьку почали відновлювати відомий готель «Донбас-Палас», який постраждав від обстрілу 4 серпня. Про це повідомляють підконтрольні ОРДО паблики, передають Патріоти України.

На даний момент на першому поверсі встановили 4 великі дерев'яні вікна замість зруйнованих. При цьому протягом трьох тижнів нібито замінять усі пошкоджені гранітні плити, підвіконня та інші деталі.


"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...