Кохання не знає меж, крім держкордонів: Ухилянти намагаються тікати з України за допомогою одноразових дружин-інвалідів

26-річний та 44-річний уродженці Вінниччини та Тернопільщини, аби отримати право супроводу особи з інвалідністю за кордон, розлучилися зі своїми дружинами та вступили у фіктивний шлюб з іншими. Про це інформує Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України.

В одному випадку 26-річний чоловік взяв фіктивний шлюб із 41-річною жінкою, яка має II групу інвалідності. Після переправлення свого «чоловіка» жінка мала отримати 1 500 доларів США.

В іншому випадку 44-річний чоловік одружився з панянкою, яка старша за нього на 10 років і має І групу інвалідності. За свої послуги жінка мала отримати 1000 доларів США.

Цікаво те, що махінатори прихопили з собою й екс-дружин, вони їхали з ними разом в одних транспортних засобах.

Як результат, оперативні співробітники 7-го прикордонного Карпатського загону скерували повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак незаконного переправлення осіб через державний кордон України. У двох випадках відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...