Кохання під час війни має нові "відтінки": В Одесі суд дав термін парочці, яка займалася інтимом на пляжі

Минулого місяці одеські поліцейські повідомляли, що розшукали чоловіка та жінку, які займалися сексом у відкритому бунгало на пляжі - відео зняв один з очевидців та виклав його у мережу, передають Патріоти України.

Поліцейські досить швидко розшукали парочку та оголосили їм про підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України, яка передбачає кримінальну відповідальність за хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб. Санкція статті — обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Як повідомляють «Букви» вже відбулося судове засідання, де слухалося це провадження. Під час слідства з'ясувалося, що чоловік — громадянин Білорусі, батько двох дітей. Жінка — громадянка України, родом із Закарпаття.

«Чоловік та жінка вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 296 КК України, за кваліфікуючими ознаками хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося винятковим цинізмом, вчинене групою осіб», — йшлося у справі.

З огляду на те, що вони раніше не мали судимостей, визнали свою провину та пошкодували цей вчинок, суд звільнив чоловіка та жінку від відбування призначеного покарання — один рік позбавлення волі. Встановлено іспитовий термін — один рік.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...