"Коханий, час йти": Зворушлива до сліз історія подружжя з 47-річним стажем

За словами дочки пенсіонерів, за роки шлюбу її батьки буквально все робили разом.

Патриція та Леслі Маквотерс

"І поки смерть не розлучить вас". Для пари з Мічигану (США) ця фраза виявилася буквально пророчою. Патриція та Леслі Маквотерс прожили разом 47 років, а наприкінці листопада померли одночасно від ускладнень, викликаних коронавірусом, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як пише NY Post з посиланням на матеріал у місцевій газеті, лікарі констатували смерть подружжя не просто в один день, але й в один час - 22 листопада о 16:23. Вмираючи, 75-річна Патриція ще встигла кинути чоловікові останню фразу - "Леслі, час йти".

"Це так красиво, але так трагічно", - зазначила дочка подружжя Джоанна. За словами жінки, її батьки були нерозлучними з 1973 року. У родині Патриція "безумовно була босом", але чоловік і дружина завжди вміли підтримати один одного і прийти до компромісу в скрутні хвилини. "Вони робили разом буквально все, тому не дивно, що до творця вони теж вирушили разом", - додала вона.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...