"Коханий" вбив: У Маріуполі тіло вагітної знайшли в каналізації (фото)

Вбивці загрожує покарання до 15 років або довічного позбавлення волі.

У Маріуполі в зливній ямі знайшли тіло вагітної жінки. Правоохоронці вже встановили особу підозрюваного у вбивстві та затримали його, передають Патріоти України.

Як повідомили на Telegram-каналі Департаменту карного розшуку, повідомлення про зникнення 32-річної жінки надійшло до Центрального ВП ГУНП в Донецькій області 6 вересня. Заявники зазначили, що вагітна пішла до медичної установи та не повернулася.

Тіло вбитої вагітної знайшли у зливній ямі.

Поліцейські невідкладно розпочали пошуки мешканки Маріуполя і за результатами проведених заходів виявили місцезнаходження тіла жінки. "Зливна яма. Саме таке місце обрав "коханий" для загиблої. Під час з’ясування відносин раніше судимий за вбивство покидьок, знаючи про стан молодиці, холоднокровно та ціленаправлено позбавив життя майбутню матір. Діяв байдуже. Без зайвої метушні заховав надійно (як йому здавалось) знаряддя вбивства і тіло", – написали у повідомленні.

8 вересня працівниками карного розшуку Донеччини спільно з Центральним відділом поліції підозрюваного у злочині затримали, у скоєному чоловік зізнався. Йому загрожує покарання до 15 років або довічного позбавлення волі.

Підозрюваний зізнався у скоєному злочині.

Вбивство вагітної в Маріуполі

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...