За словами мандрівників, місцеві делікатеси, які вважаються національним надбанням у Перу, викликали в них шок і огиду.
Пара зазначила, що для перуанців абсолютно нормально перемолоти жабу в блендері й "ласувати" таким напоєм. Вважається, що він допомагає під час захворювань легенів, астми, імпотенції та фізичної втоми.
"Запах у "напою" був просто огидний. Смерділо жабами й річкою. У рідині були червоні крупинки, що не пролазили через трубочку. Не знаю, це шматочки жаби або щось інше. Але мене нудило", – поділилася Аліна.
Українців вразила ще одна місцева традиція – вживати в їжу морських свинок, які вважаються в Латинській Америці одним із "ходових" продуктів харчування.
Страва називається "куй" – це справжній порятунок для бідних жителів Перу. Тварини не займають багато місця й швидко ростуть. Тому такий делікатес можуть дозволити собі навіть небагаті перуанці.
"У смаженої морської свинки чітко було видно лапи й зуби. Я відмовлялася її їсти, але мені довелося", – розповіла дівчина.
Президент Київської школи економіки (KSE) Тимофій Милованов заявив, що українські абітурієнти масово орієнтуються на навчання за кордоном, зокрема в Польщі та Німеччині, що призводить до втрати найперспективнішої молоді. Про це він написав на своїй сто...
На Закарпатті прикордонники викрили переправників, які збиралися перевезти в Румунію чотирьох військовозобов’язаних чоловіків – двох жителів Вінниччини, жителя Волині та жителя Черкащини – під виглядом виїзду на випасання худоби. Про це повідомила Держ...