За словами мандрівників, місцеві делікатеси, які вважаються національним надбанням у Перу, викликали в них шок і огиду.
Пара зазначила, що для перуанців абсолютно нормально перемолоти жабу в блендері й "ласувати" таким напоєм. Вважається, що він допомагає під час захворювань легенів, астми, імпотенції та фізичної втоми.
"Запах у "напою" був просто огидний. Смерділо жабами й річкою. У рідині були червоні крупинки, що не пролазили через трубочку. Не знаю, це шматочки жаби або щось інше. Але мене нудило", – поділилася Аліна.
Українців вразила ще одна місцева традиція – вживати в їжу морських свинок, які вважаються в Латинській Америці одним із "ходових" продуктів харчування.
Страва називається "куй" – це справжній порятунок для бідних жителів Перу. Тварини не займають багато місця й швидко ростуть. Тому такий делікатес можуть дозволити собі навіть небагаті перуанці.
"У смаженої морської свинки чітко було видно лапи й зуби. Я відмовлялася її їсти, але мені довелося", – розповіла дівчина.
Ціна на фрукти в Україні підвищиться мінімум на 30 відсотків через несприятливі погодні умови. Недавні заморозки призвели до втрат врожаю кісточкової групи плодових дерев, таких як абрикоси та персики. Про це повідомив заступник голови Всеукраїнської а...
Влада Кам’янця-Подільського представила нову айдентику. Однак, новий логотип міста здався жителям дуже схожий на логотип російського сервісу «Кинопоиск». Про це йдеться у дописі міської ради та дописі «Вдало Інфо Кам’янець-Подільський», передають Патрі...