"Коктейлі Молотова" на них вже чекають! У російських окупантів під Києвом закінчується пальне

У російських окупантів, які намагаються проникнути в столицю України, закінчується пальне. У Збройних силах закликали українців кидати в них коктейлями Молотова, передають Патріоти України.

"Росіяни намагаються доставити в передмістя Києва паливно-мастильні матеріали. Водночас наші військові працюють над їхним знищенням. Ви знаєте, що допомогти їм можна пальним з вмістом цукру", - звернулися ВСУ до українців.

"Порочне коло": Вчені розповіли, чому люди ненавидять одне одного

четвер, 16 травень 2024, 9:47

Багато хто з нас коли-небудь висловлював комусь сильну неприязнь або навіть говорив: "Я тебе ненавиджу". Хоча слово "ненавиджу" часто трапляється у звичайній розмові, наприклад, "ненавиджу броколі", насправді ми висловлюємо найрізноманітніші почуття - ...

Підзабута трагедія українського народу: СРСР затопив понад 230 сіл під час утворення шести водосховищ на Дніпрі (дослідження)

четвер, 16 травень 2024, 9:46

Компенсація за втрачене житло та господарство, як водиться, часто-густо була символічною. Затоплені села зазвичай лежали під крутим правим берегом Дніпра, часто в ярах із проточною водою та унікальним мікрокліматом . СРСР під час будівництва шести вод...