Колега і бізнес-партнер: Хто приїжджав у офіс депутата Давиденка в день загибелі

Поки правоохоронці розглядають версію про самогубство як пріоритетну.

Валерій Давиденко (ліворуч) і Борис Приходько (праворуч) у Раді. Фото: РБК.

У день загибелі народного депутата від групи "Довіра" Валерія Давиденка в його офіс приїжджав його парламентський колега і бізнес-партнер Борис Приходько, повідомляють Патріоти України.

Саме Приходько викликав прибиральницю, яка виявила труп Давиденка. За словами джерела, вчора Давиденко приїхав в офіс вдень, незважаючи на вихідний. Однак це не викликало ні в кого підозр, так як нардеп працював не тільки в будні дні.

Вже ближче до вечора до нього на зустріч приїхав його давній соратник і нардеп з тієї ж групи "Довіра" Приходько. Однак офіс виявився закритим, а сам Давиденко на дзвінки не відповідав. Приходько нібито запідозрив недобре і попросив викликати прибиральницю, у якої був ключ від офісу. Та, приїхавши на місце роботи, виявила Давиденка мертвим.

Криміналісти взяли змиви з долонь загиблого, щоб встановити, чи пістолет йому підкинули, чи він застрелився сам. Поки правоохоронці розглядають версію про самогубство Давиденка як пріоритетну. Борис Приходько був обраний до Ради по мажоритарному округу №210 в Чернігівській області (сам Давиденко пройшов по 208-му округу).

Джерело: Страна

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...