Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти України.

Як розповіли у поліції, вранці 2 травня Коростенське райуправління поліції отримало повідомлення про те, що в одному з приватних будинків села Польське було виявлено тіла чоловіка, жінки та дитини. Загиблий чоловік не заступив на добове чергування на службу, телефон не відповідав. До його оселі прийшли провідати колеги, які і виявили родину мертвою.

На місце події прибули слідчі, оперативники, криміналісти, судово-медичний експерт. Вони встановили, що семирічна дівчинка, 43-річна жінка та 43-річний чоловік померли від вогнепального поранення.

З однією з версій, чоловік вбив зі зброї дитину та жінку, сам вчинив самогубство.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події. Провадження відкрили за фактом "умисного вбивства двох або більше осіб та малолітньої дитини". Фахівці мають здійснити низку експертиз.

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...