"Коленька, говориш оставить тебе деньги, потому что тебе не за что жить": Ексфутболіст київського "Динамо" з фронту зробив елітному "бомжу" Тищенку цікаву пропозицію (відео)

Ще нада подумать, Коля?

Український футболіст російського походження, ексгравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який наразі захищає країну у лавах ЗСУ, в Instagram звернувся до народного депутата Миколи Тищенка після вимоги останнього повернути йому гроші вилучені при обшуку, оскільки без них йому не буде за що жити.

«Колєнька, ну подивися, я на передовій. Бачиш, що пишуть про тебе, б###ь? Так що пацани на тебе всі тут чекають. Дивись, і тут, Котлєткін (від призвістка нардепа - Котлета, - ред.), і ось тут. Ось ти який, б###ь.

Як ти пацанів просто з####в! І не лише пацанів, а всіх. Ну, нічого, твій час уже настав, Колюнєчка. Ось він ти, б###ь. Слава Україні!

А таких п#######в, як Тищенко, треба, б###ь, щемити й саджати, б###ь» – сказав Аліев.

«Коленька, щойно в телеграм-каналі почув те, що ти сказав залишити твої гроші, тобі нема за що жити.

Подивися, ось будинок, будь ласка. Ось будинок. Ось будинок. Он червоний будинок, бачиш? Отак живуть пацани, щоб ти знав, б###ь. А п###іти ти можеш. А жити тобі вже стало нема за що, так?» – сказав Алієв у другій частині звернення.

Нагадаємо, нардеп Тищенко під час обрання йому запобіжного заходу у суді у властивій собі манері благав залишити йому гроші, арештовані при обшуку.

Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...

Батько трьох дітей повернувся з Польщі та відмовився від мобілізації: Який вирок виніс суд

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:30

В Україні до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте відмовився від мобілізації. На суді він стверджував, що має хронічні захворювання і не може воювати. Про це йдеться у вироку Білопільського районного суду Сумської об...