Коля - молодець: Молодший син Лукашенка виявився найбільш "обдарованим" першокурсником Білорусі. Диктатор розщедрився на підвищену стипендію

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко вирішив виписати своєму позашлюбному синові Миколі підвищену стипендію як «обдарованому студенту». Як повідомляє The Insider, сума становить 186,97 білоруського рубля або $61.

Такий крок дуже добре демонструє дріб'язковість і безсоромне вихваляння узурпатора, який не посоромився не тільки заохотити власного нащадка державним коштом, а ще й видати його за «єдиного» першокурсника у країні, який гідний такої стипендії.

Раніше Лукашенко-молодший закінчив школу із «золотою медаллю», після чого вступив до БДУ, проте його батько тоді заявив, що той навчається «у Пекінському університеті», хоча пізніше журналісти з’ясували, що там він «просто проходив практику».

«Він здібний, але він же з репетиторами займався. А враховуючи дуже низький рівень сучасних абітурієнтів, він цілком вигідно виглядає. Поводиться як тишко, носа не задирає. Їхня група „талановитих випускників“ у БГУ взагалі як примарна. Навіть їхнього розкладу не було у загальному доступі», — розповіло ЗМІ одне з джерел, знайомих із ситуацією.


Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...