Коля живе високо на своїй Оболоні: "Слуга народу" Тищенко закликав Кличка не відключати ліфти киянам через карантин

Нардеп заявив, що чиновникам варто замислитися над дезінфекцією у ліфтах та під'їздах.

Микола Тищенко. Фото: соцмережі.

Народний депутат України з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко закликав мера Києва Віталія Кличка не відключати ліфти в столиці в рамках боротьби з коронавірусом. Про це він написав у Фейсбуці, передають Патріоти України.

Тищенко зазначив: "Але сьогодні вже звернулося кілька десятків жителів, з цікавою проблемою - кажуть Кличко-мер збирається відключати ліфти в будинках... Закликаю міську владу не робити таких кроків, які шкодять мешканцям.

Ми допомагаємо всім, хто до нас звертається. Робимо все, щоб люди похилого віку залишалися вдома і мали все необхідне. А що робити тим стареньким, які навіть телефону не мають і мають самостійно ходити по хліб? А як швидка потрапить до хворого?

Про людей на візках у столиці взагалі ніколи не думали! Краще займіться контролем виконання протиепідемічних заходів і забезпечте комунальні компанії всім необхідним, засобами для дезінфекції, зокрема".

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...