"Колонны богатых российских туристов": У мережі показали свіже відео Керченського моста

На кадрах можна побачити порожній міст, на якому взагалі немає ані автомобілів, ані пішоходів.

Ситуація з туристами в включеному Криму буде ще гірше, ніж в минулому році. Про це свідчить відео порожнього Керченського моста, опубліковане в Twitter-акаунті Vitauskas, передають Патріоти України.

"Видите колонны богатых российских туристов на крымском мосту? А они есть. На всех парах мчатся "делать сезон", как и мечтала звавшая Россию крымская вата. Становится окончательно ясно – 228 млрд. рублей российских пенсионеров потрачено было не зря!" – саркастично підписав він відео.

На кадрах можна побачити порожній міст, на якому взагалі немає ані автомобілів, ані пішоходів. Підписники активно коментують дане відео:

"Ого! Очередь непропихуемая! Значит нужно ещё один мост строить, одним не обойтись", – пише Dmitriy Dmitriev.

"Для всех владельцев авто скоро введут штраф за непроезд по мосту", – пише Бот Лози.

"Мост был нужен не для туристов и не для крымчан. Мост это забор. Ограждение. Это блокада. Путин блокировал украинской территории выход в море. Сепаратизм его козырь. Следующий этап этой спецоперации – пробить сухопутный коридор Бердянск - Мариуполь - Ростов - Дон. Война", – пише Alex Alex.

"А потом, в один прекрасный день, вся эта техника рухнет вместе с мостом и можно будет списать миллиарды бабла, причем абсолютно легально. А виноватым сделают пиз*юка из Керчи, – пише Q the G.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...