Бережіться! Вчені розповіли, коли чекати сильних магнітних бур у лютому

У лютому, незважаючи на те, що Сонце буде не надто активним, на українців очікують магнітні бурі. Про це повідомили у Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІА, передають Патріоти України.

Свого піку сонячна активність досягне 2,3 та 4 лютого. Наступну магнітну бурю очікують 10-11 лютого. Ще один метеоудар сколихне Землю 28-29 лютого.

Щоб не відчути на власному здоров'ї негативних наслідків сонячної активності, лікарі радять цей час краще провести в спокої, уникаючи стресових ситуацій і надмірних навантажень - як фізичних, так і емоційних. Слід більше відпочивати, висипатися і гуляти на свіжому повітрі. Для поліпшення самопочуття у такі дні рекомендується не переїдати, щоб не збільшувати навантаження на серцево-судинну систему.

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...