Коли чекати потужних магнітних бур: Озвучено прогноз на 2019-2020 роки

Потужні магнітні бурі у 2019 і 2020 роках не передбачаються через об'єктивні астрономічні причини. Про це розповів провідний науковий працівник астрономічної обсерваторії Київського національного університету імені Тараса Шевченка Всеволод Лозицький, повідомляють Патріоти України.

"Слід мати на увазі, що 2019, 2020 і частково 2021 роки — це роки мінімальної сонячної активності", — повідомив він. Як пояснив астроном, в цей період "на Сонці буде мало плям, мало спалахів, мало магнітних бурь".

Він зазначив, що існує певний зв'язок, кореляція між активністю сонця і соціальною активністю жителів планети Земля — в роки, коли Сонце малоактивне, спадає і соціальна активність. Таким чином, "можна очікувати відносно низького соціального напруження у 2019-му та у 2020 роках. Вони мають бути більш-менш спокійними. Власне, це видно і з наших президентських виборів", — зауважив астроном.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...