Коли до України прийде справжнє потепління: Синоптикиня назвала дату

В Україні потеплішає вже від четверга, 16 травня. Завтра, 15 травня, в Україні вдень температура повітря буде становити 13-16°. Заморозки відступлять. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Від 16-го травня стовпчики термометрів поступово дряпатимуться вгору і додряпаються до кінця тижня нарешті до 18-23° тепла. Надалі повітря теплішатиме. Дощ, який важко буде не помітити, найбільш ймовірний у суботу", - йдеться у її повідомленні.

У середу, 15 травня, дощі з грозами будуть на півдні України, у східних областях, в центрі та в Карпатах. На решті території опадів не прогнозують.

На сході та на Закарпатті пориви південно-східного вітру досягатимуть 15-20 метрів за секунду. У більшості областей вітер буде помірним.

У Києві 15-го травня без істотних опадів. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4-6°, а вдень - 13,+14° тепла.

Виплати від польських партнерів: Українців попередили про нову небезпечну схему шахраїв

вівторок, 28 травень 2024, 23:30

В одному з популярних месенджерів поширюється повідомлення про нібито грошові виплати українцям від Польщі. Однак це нова шахрайська схема. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу кіберполіції. Як повідомляється, для отримання к...

"В такій ситуації - це щастя": Подружжя дивом вижило під час російського удару по Епіцентру в Харкові

вівторок, 28 травень 2024, 22:34

До штабу поліції звернулось подружжя харківʼян, яке дивом вижило під час російської атаки на гіпермаркет Епіцентр 25 травня. Про це у вівторок, 28 травня, повідомила пресслужба поліції Харківської області, передають Патріоти України. Там зазначили, що ...