Коли дуже хотілося білу "ладу": У РФ мати двічі "здала" окупанта, який втік з війни

Коли дуже хотілося білу "ладу": в РФ мати двічі "здала" окупанта, який втік з війни

У Росії мати окупанта, очевидно, так хотіла отримати білу "ладу", що двічі здала мобілізованого сина, який втік із фронту, назад у частину. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Повідомляється, що мешканця Челябінської області мобілізували восени 2022 року, а через чотири місяці він вперше втік додому, заявивши матері про отримання звільнення.

"Син прибув додому і повідомив, що йому надали звільнення. А потім через кілька днів поїхав нібито в частину", — розповіла в суді мати мобілізованого окупанта.

Жінка дізналася, що замість частини її син поїхав до друга. Тоді воно "сумлінно" особисто відвезло сина у військову частину.

За кілька днів він знову приїхав додому. Історія повторилася. Хлопець вирушив до приятеля, а мати про це дізналася і знову його здала.

Після третього повернення сина додому по нього приїхала військова поліція. В результаті його засудили до семи років позбавлення волі.

У Мережі вже жартують, що мати, мабуть, дуже хотіла отримати за сина "білу Ладу", тому і здала його назад до армії.

Нагадаємо, що "білі Лади" стали символом байдужості сімей російських окупантів до своїх синів та чоловіків. Мем "біла Лада" став популярним у Мережі після сюжету пропагандистів РФ про те, як батьки загиблого в Україні окупанта купили на компенсацію автомобіль "Лада" білого кольору. А першу поїздку на авто батько "200-го" загарбника здійснив на цвинтар.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...