"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку поліції, щоб написати заяву на таксиста, який залив їх перцевим балончиком. Під час написання заяви до райвідділу зайшов чоловік у військовій формі, який представився співробітником ТЦК, стверджує жінка. За її словами, після того, як заяву було написано, поліція відмовилася відпускати людей.

Потерпілі протягом двох годин знаходились у відділку. Потім поліцейські відпустили двох 19-річних хлопців. Водночас третього не хотіли випускати. Жінка відмовилась покидати друга.

Тоді, як стверджує постраждала, з’явився чоловік у військові формі, який завів за собою ще двох військових. «Вони сказали, що мого зараз везуть на Канатну 86 „переночувати“ і далі будуть „розбиратися“», — написала жінка.

Вона вирішила поїхати разом із хлопцем, на що працівники ТЦК спочатку погодилися. Однак, коли хлопця посадили до автобуса, жінку не впустили до транспорту. Вона почала знімати номери автобуса. У цей час з відділення поліції вибіг чоловік у військовій формі тм побив її милицею.

Жінка каже, що має численні синці на тілі, два розсічення на голові та забій правого м’яза плеча. Потерпіла вже зняла побої в місцевій лікарні. В Одеському ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку щодо інциденту. Зазначається, що в разі доведення провини працівників військкомату, їх притягнуть до відповідальності згідно із чинним законодавством. «Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП засуджує будь-які прояви насильства та співпрацює з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин», — додали у ТЦК.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...