Коли грошей геть нема: В окупованому Криму скреативили з асфальтуванням доріг (фото)

В окупованому Росією Криму досить креативно вирішили питання асфальтування зруйнованих доріг. Так, на проїжджій частині під асфальт закатали килим. Ним закрили дірки і поклали покриття, передають Патріоти України.

Інцидент стався в місті-герої Севастополі. "Килим закатали в асфальт... Це Севастополь", - повідомляє блогер під ніком RoksolanaToday&Крым25% в Twitter. Залишається незрозумілим, навіщо місцеві комунальники так зробили і які цілі вони переслідували.

Користувачі мережі відреагували на фото в коментарях до посту.

  • Закатали щоб ніхто не уволік, знає ж хтось нахили городян.
  • Технологія така. Килим дірки в асфальті закриває, а зверху асфальт кладуть.
  • Ось це і є русский мир не придуманий, а реальний.
  • Ось це я розумію...Це вже зовсім новий рівень скрепності і духовності!! Це і є прорив! Це справжній Еверест високодуховності і сил!

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...