Коли я грав у "Динамо", росіяни мене під час гри називали фашистом, - Йожеф Сабо

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону колишній український футболіст і тренер Йожеф Сабо повідомив, що, коли він свого часу грав за київське "Динамо" проти російських команд, росіяни називали його фашистом. Мова про це зайшла під час обговорення росіян, передають Патріоти України.

"Коли я грав у "Динамо" (Київ)... Чому я їх ненавидів? Вони мене під час гри називали фашистом. Ми грали проти [московського] "Спартака". Вони говорили: "Фашист". Дарма, якби говорили "гуцул" тощо, а то казали: "Ти фашист", – розповів Сабо.

Він наголосив, що через це він був "злий". Сабо зазначив, що, коли почалася війна Росії проти України, він спілкувався телефоном із "кількома футболістами з Москви", з якими грав за збірну СРСР, не назвавши їхніх прізвищ. "Бояться говорити. [...] Війна розділила", – заявив Сабо.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...