Коли є порох у порохівницях: Столітній чоловік вилікувався від коронавірусу

Як відомо, жертвами коронавірусу стають переважно люди похилого віку.

Столітній житель Китаю вилікувався від коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство Xinhua.

Чоловік був госпіталізований 24 лютого в одну з лікарень міста Ухань. Його лікування включало в себе противірусні препарати, традиційну китайську медицину, а також переливання плазми. Після 13 днів пацієнт вилікувався, і його виписали з лікарні.
Зазначається, що крім коронавіруса чоловік страждав хворобою Альцгеймера, гіпертонією і серцевою недостатністю. У лютому чоловік відсвяткував 100-річний ювілей. Таким чином він став найстарішим пацієнтом, що вилікувався від коронавіруса.
За останніми даними проекту університету Джонса Хопкінса, всього в світі зареєстровано понад 109 тисяч випадків зараження коронавірусом. Більш 80,6 тисячі з них - в Китаї. Жертвами інфекції стали 3799 осіб, понад 60,6 тисяч - вилікувалися.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...