Коли хазяїн повернувся, його чекав "гість": Під час урагану в Флориді до будинку принесло живого крокодила (відео)

Після повені, викликаної у Флориді ураганом Мілтон, американець повернувся додому і з подивом виявив у своєму помешканні живого крокодила. Про це повідомляє канал AS TV, публікуючи відео, яке стало вірусним у Мережі, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно, як пара повертається до залитого водою будинку і, коли чоловік відчиняє двері, то раптом виявляє за ними несподіваного гостя. Крокодил або алігатор стоїть недалеко від входу у затопленому водою помешканні і майже не реагує на появу господарів.

На щастя, тварина не виявляла агресії та навіть дивилася в інший бік. Чоловік спершу перелякано вилаявся, а потім поставився до ситуації з гумором. Принаймні, опубліковане в Мережі відео він супроводив жартівливим коментарем про те, що повернувся додому після повені до свого нового домашнього крокодила.

Автори публікації зауважили, що у Флориді наразі більше алігаторів, ніж крокодилів, але популяція крокодилів зростає, тому важко визначити, яку саме тварину принесло в дім американця ураганом.

"Ти - погана матір, нацисти вас вб'ють": Росіянка розповіла, чому переїхала в Україну після початку повномасштабної війни після початку повномасштабної війни (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:55

Росіянка Світлана Гвоздікова переїхала до України після початку повномасштабної війни. Жінка вирішила покинути РФ, бо не поділяла погляди співгромадян на військову агресію своєї країни. Наразі з дитиною вона проживає в Одесі, спілкується українською мо...

У Рівному школяр тікала від поліції на викраденому автомобілі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:40

У Рівному 14-річний хлопець тікав від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про це 13 жовтня повідомили в Патрульній поліції Рівненської області, передають Патріоти України. “Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний ...