Коли люди гірші за звірей: У Хмельницькій області ґвалтували та катували корову

У Хмельницькій області нелюди тягнули прив'язану до трактора корову та ґвалтували її, інформують Патріоти України.

Як повідомляє рух UAnimals, інцидент стався у селищі Антоніни. У місцевій групі виклали фото тварини, яка лежить серед поля і не може підвестися - мовляв, може, хтось її розшукує. Коли власники знайшли тварину, виявилося, що вона має численні травми.

"Хтось прив'язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесилилась і не впала. Шкіра обдерта, роги підірвані від ланцюга, на якому її тягнули. Далі, мабуть, ланцюг порвався і тварина залишилась лежати", - написав син власниці корови.

Невдовзі у полі знайшли і покинутий трактор. Корову оглянув лікар і з'ясувалося, що вона зґвалтована. Крім того, у тварини вибиті зуби, вона не може їсти.

Рух UAnimals сконтактував зі власниками корови та пообіцяв оплатити її лікування. Крім того, про факт звірячого поводження з твариною зоозахисники звернулися у поліцію, а власники корови теж подали заяву від свого імені.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...