"Коли людина робить добрі справи, це нецікаво. А як її обі*рати?": Дантес заступився за свого друга Монатіка

Співак Володимир Дантес у новому випуску YouTube-проєкту "Екзамен. Нова реальність" розповів, чому не пішов воювати, передають Патріоти України.

«Я не думаю про це, чесно. Тому що це шлях у нікуди: гризти себе за те, що я не з військовими. Ці думки — наскільки я чоловік, чому я не з ними? Ці думки були, але пішли. Я чую від цих людей: „Роби що ти можеш“. Мій однокласник, який підполковник сказав: „Вова, у тебе є такий ресурс, будь ласка, нам не вистачає того…“. Я просто роблю свою роботу. І не замислююся над думками, які накидає на мене суспільство», — зазначив музикант.

Дантес підтримав свого зіркового друга Монатіка, якого часто хейтять у Мережі. «Коло друзів трохи змінилося. Діма Монатік так і залишився для мене близьким другом. Мені іноді дуже прикро, хоча я думаю, що це неправильно, але це плата за успіх і корону, тому що він — топовий артист України. Плата за це — нахабство людей іноді й перекручування фактів. Йому дуже боляче за той скандал, коли почали говорити, що він за весь європейський тур зібрав 100 тисяч гривень. Він переживає. А то був аукціон перед концертом у Братиславі. І саме на ньому зібрали 100 тисяч. Потім Діма окремо перераховував. А коли дізналися, що він зібрав за тур півмільйона євро, це не форсили вже. Коли людина робить добрі справи, це нецікаво. А як її обі*рати? Йому особисто боляче, неприємно, але він продовжує далі збирати. Комусь щось завжди не подобається», — прокоментував артист.

Дантес підтримав свого зіркового товариша Монатіка, якого часто хейтять у Мережі. «Коло друзів трохи змінилося. Діма Монатік так і залишився для мене близьким другом. Мені іноді дуже прикро, хоча я думаю, що це неправильно, але це плата за успіх і корону, тому що він — топовий артист України. Плата за це — нахабство людей іноді й перекручування фактів. Йому дуже боляче за той скандал, коли почали говорити, що він за весь європейський тур зібрав 100 тисяч гривень. Він переживає. А то був аукціон перед концертом у Братиславі. І саме на ньому зібрали 100 тисяч. Потім Діма окремо перераховував. А коли дізналися, що він зібрав за тур півмільйона євро, це не форсили вже. Коли людина робить добрі справи, це нецікаво. А як її обі*рати? Йому особисто боляче, неприємно, але він продовжує далі збирати. Комусь щось завжди не подобається», — прокоментував артист.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...