Коли листоноша спізнюється..: У США доставити посилку вчасно завадила ... собака з сокирою (фотофакт)

Швидкість доставки пошти часто викликає невдоволення серед рядових громадян. Але в деяких випадках затримка цілком може бути виправданою.

У США в Вільямсбурзі (штат Кентуккі) сільський листоноша Тім Сміт не зміг спокійно подолати звичний маршрут через несподівану перепону, яка виникла на його шляху. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

В одному з дворів він побачив зграю собак, при цьому одна з них була озброєна, утримуючи в пащі сокиру. За словами чоловіка, існує безліч причин, за якими листоноші іноді можуть не принести посилки, і тварини зі зброєю - одна з них. «Я можу впоратися з собакою, але не з собакою з сокирою», - написав Сміт.

Користувачі Facebook припустили, що пес просто прихопив з собою «іграшку». Сміт підтвердив подібні висновки - за його словами, ця собака є досить доброзичливою і часто тягає з собою палиці.
Користувачі соцмережі ж не побачили в діях тваринного злого умислу і порахували, що велика сокира - це просто іграшка для пса. Листоноша підтвердив, що зазвичай собака проявляє дружелюбність, але в цей раз він не став з нею грати.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...