Коли не потрібно демонструвати "патріотизм" на сцені: Популярний український співак відпочиває в окупованому Криму (фото)

Відомо, що він вирушив туди відразу після гастролей на сході України.

Популярний український співак Вадим Олійник опублікував фотографії зі свого відпочинку і по позначці стало зрозуміло, що він знаходиться в окупованому Криму, а точніше – в Ялті, передають Патріоти України.

Український музикант, співак і актор Вадим Олійник поїхав відпочивати в окупований Крим разом зі своєю дівчиною Анною. Він розмістив на своїй сторінці Instagram фотографію, на якій він сидить на катамарані, їсть креветки і п'є пиво.Популярний український співак Вадим Олійник опублікував фотографії зі свого відпочинку і по позначці стало зрозуміло, що він знаходиться в окупованому Криму, а точніше – в Ялті.

Український музикант, співак і актор Вадим Олійник поїхав відпочивати в окупований Крим разом зі своєю дівчиною Анною. Він розмістив на своїй сторінці Instagram фотографію, на якій він сидить на катамарані, їсть креветки і п'є пиво.Відомий український співак засвітився на відпочинку в окупованій Ялті (фото)"Пиво і креветки" – незамінні атрибути для прогулянки на катамарані", - написав музикант під фото.

Також фотографії з окупованого Криму з'явилися на сторінці його дівчини Анни Браженко. Вона написала, що на 7 день перебування в окупованій Ялті нарешті зустрілася з морем. Дівчина займається організацією концертів і гастролей Вадима Олійника.

Нагадаємо, Вадим Олійник – український співак, який народився у Чернівецькій області. У 2008 році він разом з Володимиром Дантесом переміг в українському проекті "Фабрика Зірок-2". Дует двох музикантів проіснував майже 7 років, але у 2015 році вони розійшлися, і Олійник створив сольні проект OLEYNIK. У 2016 році його номінували на M1 Music Awards в категорії "Прорив року".

Раніше в ЗМІ неодноразово згадувалося про те, що український виконавець часто гастролює в Росії і за це його неодноразово критикували. Якщо вірити афішам, які розміщені на сторінках Олійника в соцмережах, у Крим він поїхав після туру на схід і південь України.

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...