Коли новий закон вступить у силу: Правозахисник розповів, хто втратить відстрочку від мобілізації

Відстрочку від мобілізації втратять майже всі, в кого дружина чи чоловік мають третю групу інвалідності. У кого батьки чоловіка чи дружини першої чи другої групи інвалідності, мають доньку чи сина, які не є військовозобов'язаними.. Про це сказав адвокат Роман Сімутін, передають Патріоти України.

До прикладу, зараз якщо у батьків є син та донька, але остання перебуває за кордоном, чоловік має право на відстрочку. А в новому законі прибрали формулювання "відсутні інші працездатні особи", яке в законодавстві нашому визначало, як особи, що проживають на території України. Тож тепер, де б сестра не проживала, це нікого не хвилює. "Всі, хто здійснює постійний догляд за особами, які не є родичами", – резюмував він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...