"Коли почну бути схожою на топінамбур": Маша Єфросиніна відповіла на чутки про захоплення пластичними операціями

Маша Єфросиніна прокоментувала чутки, які розпускають про неї хейтери в соціальних мережах. На думку деяких, 41-річна телеведуча багато разів вдавалася до пластичних операцій, щоб виглядати молодше свого віку. Хоча в Instagram Єфросиніна регулярно розповідає про ЗСЖ, правильне харчування і детокс, люди все ще сумніваються в її щирості, передають Патріоти України.

"Мене дико дратує ця несправедливість. Не те щоб я була противницею пластичних операцій. Мало того, я впевнена, то колись їх зроблю. Чесно, коли я почну бути схожою на топінамбур, який забули в овочевому магазині в 1979 році, і знайшли через 100 років, ось тоді я піду і зроблю її, - зізналася Єфросиніна. - Але є два важливих моменти. Перший: я дуже боюся [операцій], особливо на обличчі. Перед нами гігантська кількість прикладів невдалої пластики, і тому я дико [боюся]. Другий: чим раніше ти починаєш стежити за своїм здоров'ям, тим більше відтягується необхідність щось із собою робити".

Телезірка наполягає, що сьогодні жінка може виглядати молодо і без операцій, але для цього потрібно себе любити і собою займатися.

"Я намагаюся добре харчуватися, займаюся спортом, але стрес "компенсує" мені все. Я перестала сидіти на дієтах в 2008 році, коли вперше потрапила в клініку на детокс! І там у мене повністю перевернулася свідомість щодо способу життя і щодо своєї харчової поведінки. З тих пір я раз на рік обов'язково проходжу детокс програму під наглядом фахівців у різних клініках Європи", - розповіла Маша.

Також Єфросиніна назвала свою вагу і зріст (63,7 кг / 180 см) і в черговий раз попередила про шахраїв, що продають препарати для схуднення від її імені. "Уже рік від мого імені у мережі пропонують на продаж гівнокраплі для схуднення. У пекельних інтерв'ю, яке я типу для них даю, то кажуть, що це секрет моєї тітки Ані, яка їх винайшла. Ну бог з ним, що тітки Ані у мене ніколи не було. Можна було б порегоати, якби щодня не приходили листи від жінок, які їх все-таки купують, п'ють, і потім потрапляють до лікарень. Горіть ви в пеклі, ті, хто їх винайшов", - сказала Маша.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...