"Коли ти дзвониш мамі і чуєш, як вона плаче в трубку, як їй страшно, а ти нічим не можеш їй допомогти", - Птушкін (відео)

Блогер розкрив історію порятунку сім'ї з Луганська.

Птушкін розкрив історію порятунку сім'ї з Луганська: "Падала ложка зі столу, і мама здригалася"На початку війни в Луганську травел-блогер Антон Птушкін знаходився в Києві, а його мама і дідусь - в окупованому місті. Допомогти їм фізично покинути місто він не міг. Про це Птушкін розповів на каналі "ВДудь", передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу.

"Когда ты звонишь маме и слышишь, как она плачет в трубку, как ей страшно, а ты ничем не можешь ей помочь", - рассказал Птушкин.

В итоге родные блогера выехали из Луганска на поезде, так как выбраться на машинах или автобусе было невозможно из-за блокпостов. Когда блогер встретил родных на вокзале в Киеве, он увидел, как "люди могут постареть на несколько лет за несколько месяцев".

"Когда просто падала ложка со стола, мама вздрагивала", - вспоминает ведущий.

Птушкин отправил родных в санаторий на восстановление. На вопрос, хотел бы ли он, чтобы родные снова жили в Луганске, Птушкин ответил "нет, конечно". Сейчас его мама живет в Киеве на арендованной квартире, дедушки не стало год назад. После выезда из оккупированного Луганска они больше не возвращались домой.

Про врятування сім'ї - на відео з цієї хвилини:



В українських біженців виникли проблеми з документами у країні ЄС: Спливли деталі

четвер, 16 травень 2024, 7:15

В українських біженців в Естонії виникли проблеми з документами через те, що їм вчасно не продовжили посвідки на проживання. Спілка міст та волостей Естонії звернулася до МВС з проханням прискорити процедуру. Для багатьох українців такі затримки означа...

ТЦК зможе викликати громадян для проходження ВЛК: Як працюватиме електронний кабінет

четвер, 16 травень 2024, 6:56

Починаючи з 18 травня, військовозобов'язані громадяни України зобов'язані оновити свої дані, відвідавши ТЦК або ЦНАП чи робити це через електронний кабінет. Тих, хто скористається останнім способом, згодом співробітники ТЦК зможуть викликати для проход...