Коли в душі живе краса: 32-річний інвалід став рекордсменом України, використавши 13 тисяч сірників задля свого твору

Той випадок, коли без пафосу можна сказати, що мистецтво творить дива

32-річний киянин Михайло Горбаток, що є інвалідом I групи через дитячий церебральний параліч, встановив національний рекорд, створивши найбільшу в Україні експозицію з сірників з оздобленням природними матеріалами. Таким чином, він увійшов до Національного реєстру рекордів у категорії «Сила волі», зазначають Патріоти України.

Як повідомила у мережі представниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова, в експозиції, на створення якої майстер використав 13 тисяч сірників, відтворено українську хату з подвір’ям, на якому розташована криниця-журавель та пасіка.

Окрім сірників, Михайло використовував також лозу и солому (нею, зокрема, вкриті дах хати, сараю та вуликів).

Цікаво, що майтер потрапляє до Реєстру рекордів не вперше — у 2015 році туди увійшла його модель автомобіля з 6000 сірників.

Нагадаємо, раніше національний рекорд встановили у Харкові, де виготовили найбільший в історії країни хот-дог.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...