Коли в Україні відновлять роботу школи і садки: У Кабміні назвали умови і терміни

Освітній процес в Україні відновиться тільки після того, як в країні протягом 10 днів буде фіксуватися зменшення числа хворих на коронавірус. Таку заяву 29 квітня зробив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передають Патріоти України.

За його словами, навчання відновлять в першу чергу для старшокласників, які мають складати ЗНО. Він підкреслив, що в день завершення карантину, 11 травня, освітні установи не стануть відкривати відразу ж. Ряд навчальних закладів, в тому числі і дитячі садки, будуть відкриті лише за умови, що кількість одужавших буде мінімум в 2 рази менше, ніж хворих, протягом 10 днів поспіль.

Всі навчальні заклади почнуть повноцінну роботу тільки після того, як кількість нових випадків зараження реєструватимуть менше п'яти на кожну область протягом 10 днів.

У Польщі хочуть змінити правила забезпечення українських біженців житлом та харчуванням

субота, 30 березень 2024, 8:53

У Польщі, де зростає громадська підтримка польської військової інтервенції в Україні, готують чергові зміни до закону про допомогу біженцям з України, запроваджену з початком війни, передають Патріоти України. Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на ...

Тепер буде сидіти в тюрмі: У Сумах чоловік 10 разів продав неіснуючий трактор і заробив понад 600 тис. грн

субота, 30 березень 2024, 8:45

У Сумах 34-річний чоловік незаконно збагатився на 619 тис. грн, десять разів продавши неіснуючий трактор через інтернет-оголошення. Про це пише прокуратура Сумщини, передають Патріоти України. За даними слідства, підозрюваний у мережі Інтернет розмісти...