Коли вони наїдяться? Депутат захопив агрокомплекс загиблого в АТО добровольця зі США

Після смерті Маркіана Паславського з’явилися нові власники агрокомпанії, які підробили протокол загальних зборів учасників ТОВ “Русава-К”.

Маркіан Паславський. Фото: Фейсбук.

Депутат Київської облради Віталій Карлюк підозрюється в причетності до рейдерського захоплення агрокомплексу, який належав загиблому в зоні проведення антитерористичної операції добровольцеві із США Маркіану Паславському. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

За його словами, на сьогоднішній день у резонансній справі рейдерського заволодіння агрокомплексом “Русава-К” оголошено підозру депутату від “Блоку Петра Порошенка” Віталію Карлюку.

За інформацією прокуратури Київської області, після смерті Паславського з’явилися нові власники агрокомпанії, які підробили протокол загальних зборів учасників ТОВ “Русава-К”. У результаті незаконних дій були виведені із складу засновників товариства власник 3% акцій і компанія-засновник, представником якої був Паславський.

Судово-технічна експертиза встановила, що договір купівлі-продажу про продаж частки статутного капіталу ТОВ “Русава-К” виготовлений і підписаний вже після загибелі Паславського. Американець українського походження Маркіян Паславський загинув у боях під Іловайськом 19 серпня 2014 року. У вересні 2015 року президент України Петро Порошенко посмертно нагородив Паславського орденом Данила Галицького.

В 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...