У Міносвіти розповіли, коли закінчиться навчальний рік для школярів в Україні і буде ЗНО

Незважаючи на ослаблення деяких обмежень карантину, для шкіл в Україні план навчання і дистанційного завершення навчального року залишається незмінним. Про це повідомляється на сайті Міністерства освіти і науки України, передають Патріоти України.

Дистанційні заняття триватимуть до 31 травня. До 15 червня школи повинні закінчити оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень і табелі навчальних досягнень. Навчальний рік збираються завершити 1 липня.

"Рішення уряду передбачає ослаблення деяких карантинних обмежень з 11 травня. Для навчальних закладів все залишиться незмінним - вони проводять дистанційне навчання і готуються до завершення навчального року", - зазначила в.о. міністра освіти Любомира Мандзій.

Для учнів 1-8 та 10 класів, які не планую вчитися в іншій школі, копії документів відправлять по електронній пошті, а оригінали видадуть у вересні 2020-2021 навчального року.

Випускники 11 класу, в свою чергу, отримають документ про отримання освіти після завершення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Його планували проводити з 21 травня по 12 червня, проте нові дати ЗНО буде оголошено вже після завершення карантину в Україні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...