Коли запустять громадський транспорт в Україні: Криклій назвав точну дату

В Україні з 12 травня уряд відновить міське, приміське і міжміське пасажирське сполучення. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Таким чином, карантин в Україні почнуть послаблювати, передають Патріоти України.

"Ми плануємо 12 травня відновлювати активність в містах, приміське, міжміське сполучення. Це все стосується автобусних і залізничних перевезень. Але багато що залежить від того, які показники по поширенню вірусу ми будемо мати до 12 травня. Надалі плануємо і авіасполучення. Звичайно, ми можемо говорити тільки про внутрішню авіацію. Єдине, що авіаперевізники не розуміють обсяг трафіку: відкривати рейс і везти 10 пасажирів – невигідно. Вигідніше не літати", – пояснив міністр.

Він також уточнив, що деякі обмеження все ж будуть діяти. "Напевно будуть стримуючі рішення і обмеження: маски, термоскрінінг, де це можливо, в міському транспорті можна буде використовувати тільки сидячі місця. Інакше ми будемо мати гіперболічне зростання захворюваності. Ми готуємо пропозиції по алгоритму виходу з карантину, на наступному тижні з нашого боку все фіналізуємо. Найголовніше, потрібен буде "плюс" від МОЗ – у них перша скрипка", – пояснив Криклій.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...