Коли ж ви наганяєтесь досхочу? У Дніпрі нова зупинка врятувала життя людей (відео)

Сучасні зупинкові комплекси будуються за концепцією безбар'єрного загородження.

У Дніпрі за програмою мера Бориса Філатова почали встановлювати сучасні зупинкові комплекси. На зміну абсолютно непрактичним "грибочкам" і бетонним кубикам прийшли нові і, як тепер уже показала практика, безпечні зупинки. Вони по-справжньому рятують життя, передають Патріоти України із посиланням на портал "Наше місто".

24 травня на ж/м Придніпровськ втратив управління Subaru Outback і на повному ходу влетів у нову зупинку громадського транспорту. "Скажений" автомобіль до людей не пустила балочна рама. Сталевій конструкції не тільки вдалося зупинити автомобіль, але і зберегти життя.

Сучасні зупинкові комплекси будуються за концепцією безбар'єрного загородження. Суть в простій й одночасно надійній конструкції, яка дозволяє захистити людину від транспорту, який може вилетіти із дороги.

Старі зупинки подібної надійністю не відрізнялися. 20 березня 2013 року на ж/м Перемога-3 в результаті ДТП один з автомобілів влетів прямо в зупинку з людьми. Некерована машина просто змела людей, які не встигли отямитися.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...