Коли жертва прокинулась, не було ані "друга", ані автівки: Молодик вкрав машину в знайомого й відразу продав (фото)

Ще у лютому до поліції звернувся 55-річний житель села Верхня Орілька (Лозівський район) та повідомив про те, що з його гаража зникла машина Daewoo Lanos. Він розповів, що напередодні до нього прийшов знайомий, з яким вони випивали. Увечері чоловік прокинувся, проте знайомого вже не було, автівки також. Поліцейські розшукали машину, вона знаходилася у Панютиному. Як виявилося, автомобіль украв та встиг продати знайомий чоловіка, якого раніше вже неодноразово засуджували за злочини, повідомляють Патріоти України.

"Протягом кількох днів працівники сектору кримінальної поліції спільно з дільничними офіцерами поліції виявили автомобіль у місті Панютине. Також поліцейські розшукали зловмисника. Ним виявився 25-річний знайомий заявника. Чоловік раніше неодноразово був судимий за кримінальні правопорушення. Як з'ясувалося, він встиг швидко продати викрадений автомобіль за 20 000 гривень", — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. У березні чоловікові оголосили підозру за цією статтею. Йому загрожує від п'яти до восьми років тюрми. Машину вже повернули власнику.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...