Коли життя, як фільм жахів, або Сміх крізь сльози: У США знайшовся чоловік зі зловісною хворобою Джокера (відео)

У США Скотт Лотан страждає неврологічним захворюванням, через яке у нього трапляються неконтрольовані напади сміху. Як пише Ladbible, у 47-річного чоловіка діагностували розсіяний склероз, при якому у нього розвинувся псевдобульбарний синдром. У результаті чого він мимоволі сміється, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що недавно вийшов знаковий фільм "Джокер", де головний герой Артур Флек страждає такою ж недугою. Лотан зазначив, що тепер людям стало простіше розуміти його хворобу, яка спричиняє йому масу незручностей. Його виганяють з ресторанів офіціанти, намагаються побити незнайомці, які вважають, що сміються з них.

"Це важко для розуміння. Люди просто дивляться на тебе, і ти намагаєшся їм все пояснити. Але вони лише думають, що ти наркоман або божевільний", – поділився Лотан.

Він також розповів, як у 2003 році в ДТП втратив наречену і матір. Однак замість шоку і сліз він лише істерично сміявся над тілом коханої, коли його допитували офіцери поліції.

Скотт Лотан

"Ми поверталися з вечірки з нагоди наших заручин, і на нас налетів п'яний водій. Моя наречена померла на місці, а мама померла три дні потому. І я пам'ятаю, як сміявся на місці аварії, коли мене допитували поліцейські", – розповів чоловік.

При цьому Лотан додав, що не розгубив сили духу і продовжив далі жити. Він одружився і став батьком.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...