Колись грав за збірну: Відомий український футболіст стане тренером московського "Динамо"

Андрій Воронін ніколи не приховував приязності до РФ.

Колишній футболіст збірної України, 41-річний Андрій Воронін може стати асистентом німця Сандро Шварца в російському «Динамо» з Москви, за яке виступав із перервами як футболіст у 2010-2014 роках, повідомляють Патріоти України.

Як гравець Воронін виступав зі Шварцом за німецький «Майнц» з 2000 по 2003 рік. На початку року Воронін посприяв переходу в «Динамо» спортивного директора Желько Бувача. Шварц – вибір саме Бувача, також працював у «Майнці».

Крім «Майнца» і московського «Динамо», Воронін виступав за німецькі «Боруссію» з Менхенґладбаха, «Кьольн», «Байєр», «Герту», «Фортуну», а також англійський «Ліверпуль». У національну команду України викликався з 2002-го по 2012 роки, за цей час провів за команду 74 матчі і забив 8 м’ячів, зокрема був чвертьфіналістом чемпіонату світу-2006 і учасником Євро-2012. Як тренер Воронін встиг у 2017 році попрацювати в німецькому «Бюдеріху».

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...