"Колись носилася з червоним прапором, потім перевзулася": Оля Полякова розкритикувала Ірину Фаріон

Співачка Оля Полякова в інтерв'ю виданню Інформатор висловилася про позицію Ірини Фаріон, яка спровокувала мовний скандал, образивши українських військових, які спілкуються російською, передають Патріоти України.

Полякова заявила, що Фаріон «перевзулася» і закликала українців до об'єднання. Співачка також вважає, що Фаріон «бере участь у розділенні країни».

«Чесно кажучи, я не дуже цікавилася хто така Фаріон, але коли поцікавилася її минулим, зрозуміла, що ця людина — пристосуванка, комуністка. Так вона носилася з червоним прапором, тепер вона перевзулася, вона просто радикальна людина. Не до радикалізму сьогодні. Потрібно людей об'єднувати, а не розділяти. Те, що нас об'єднало на початку війни, те, що нас згуртувало, дало нам той результат, який був. Сьогодні в країні відбувається розділення, і такі персонажі як Фаріон у цьому беруть величезну участь. Тому я вас закликаю до об'єднання, тільки гуртом ми можемо зробити все. Гуртом легше батька бити, гуртом легше орків гнати. Не гризіть один одного всередині країни», — зазначила артистка.

Нагадаємо, Львівська політехніка звільнила Фаріон після того, як СБУ відкрила щодо неї кримінальне провадження за чотирма статтями. Екснардеп у програмі журналістки Яніни Соколової сказала, що деякі військові бригади Азов і 3-ї ОМБр спілкуються російською мовою, заявивши, що не може назвати таких бійців українцями. Її висловлювання викликали шквал критики. 7 листопада омбудсмен Дмитро Лубінець звернувся до поліції, СБУ та Нацради з питань телебачення і радіомовлення через заяву Фаріон.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...