Колись тут була радість: У мережі показали фото руїн "щастя" в окупованому Криму (фото)

Окупаційна влада півострова забороняє проводити популярний музичний фестиваль в Поповці.

Фестиваль КаZантип до окупації Криму. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилися сумні фото з села Попівка, де до 2014 року проводився відомий фестиваль електронної музики КаZантип. Відповідні знімки публікує RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"Попівка Руїни республіки щастя", - йдеться у повідомленні. Нагадаємо, фестиваль КаZантип проводився в селі Попівка щорічно з 2000 року. Після окупації Криму Росією організатори заходу заявили про переміщення проекту. Окупаційна влада півострова забороняє проводити фестиваль в Поповці.

У минулому році в мережі з'явилося відео з Попівки. Для порівняння в ролику були показані яскраві кадри фестивалю, який проводили до анексії РФ Криму в 2014 році.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...